Via deze pagina zullen we zoveel mogelijk informatie delen over alle vragen rondom het Coronavirus en de ticketsacties van HEMA.

laatste update 24-6-2020 12:50 uur

HEMA bungalowweken

najaarsactie 2019
Heb je afgelopen najaar 2019 een midweek- of weekendvoucher gekocht bij de HEMA bungalowweken en valt de vertrekperiode in de periode t/m 31 maart 2020? In dat geval kan de reservering kosteloos worden omgeboekt voor een andere periode. Je kunt hierover contact opnemen met het contact center van Landal GreenParks, klik hier voor meer informatie.

voorjaarsactie 2020
De vouchers voor de HEMA bungalowweken zijn tijdelijk niet verkrijgbaar.

wat te doen bij vragen over midweek- of weekendvouchers waarmee geen boeking is gemaakt bij Landal GreenParks?
Heb je vragen over een midweek- of weekendvoucher van de HEMA bungalowweken en heb je nog geen boeking gemaakt met de voucher? Neem dan contact op met de klantenservice van HEMA. Klik hier voor de contact pagina van HEMA.

wat te doen bij vragen over midweek- of weekendvouchers waarmee wel een boeking is gemaakt bij Landal GreenParks?
Heb je vragen over je boeking bij Landal GreenParks? Neem in dat geval contact op met het contact center van Landal Greenparks. Hiervoor gelden de voorwaarden van Landal GreenParks. Klik hier voor de laatste actuele informatie.

SnowWorld tickets

SnowWorld werkt toe naar de opening op 1 juli a.s. De afgelopen weken realiseerde SnowWorld een compleet nieuw sneeuwdek op alle pistes en werden vervroegd onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. SnowWorld zal werken volgens strikte veiligheidsprotocollen om de gasten op die manier zo veilig mogelijk te laten genieten van wintersport in eigen land. Om drukte te voorkomen, moeten gasten vooraf een tijdstip reserveren via de website. Dit is mogelijk vanaf een week voor de geplande heropening.   

• Herfstactie: de tickets worden verlengd t/m 30 september 2020, (dit was 31 maart 2020)
• Winteractie: de tickets zijn geldig t/m 30 september 2020 

Bij SnowWorld kun je ook met tickets welke geldig zijn tot eind maart na deze periode. De tickets worden verlengt t/m 30 september 2020, hiervoor is het niet nodig je te melden dit gebeurd automatisch.

Klik hier voor de meest actuele informatie.